Bumperball

Ta emot en rejäl tackling av din kompis och hämnas sedan! Ni kommer skratta och ha leenden till öronen. Riktigt underhållande för både de som spelar och tittar på, ni kommer inte att ångra er!

Skaderisken är i princip obefintlig för friska personer. Men man bör undvika denna aktivitet om har problem med rygg/nacke eller om man är gravid.

Det som ingår vid bokning:

  •  Instruktör/domare
  • Fotboll och lagvästar
  • Uppblåsbara mål (2 stycken)
  • Upp till 12 st Bumperballs
  • Turneringsupplägg
  • Ljudanläggning (om den ej redan är uthyrd)

Det som normalt ingår i priset när ni bokar Bumperball hos oss är ett färdigt koncept där vi kommer ut och blåser upp alla bollar, vi går igenom hur spelet fungerar med regler m.m.  Upplägget är gjort så att ni bara ska kunna komma dit och ha roligt utan att tänka på någonting annat! Efter allt är klart tömmer vi alla bollar på luft och packar ihop medan ni roar er med annat.

Bumperball kan antingen spelas på gräs, konstgräs eller inomhus och är helt mobilt, vilket innebär att vi kan komma till er.

Pris inkl.moms:
300:- / person.
Man kör oftast aktiviteten ca 1- 1,5 timme, allt beror på hur stor gruppen är. Vid större grupper så förlängs speltiden så att upplevelsen blir så bra och minnesvärd som möjligt.
Rabatt ges vid bokningar med över 16 stycken personer.
Minsta debitering är 3000:- oavsett antal personer.

Vill ni ha serverat tilltugg/mat där ni spelar? Eller vill ni kombinera eventet med tält, stolar och bord m.m. Fråga om offert.

Framkörningsavgift kan tillkomma, fråga vid bokning.

Har ni några funderingar, hör gärna av er.

​Vill ni kombinera Bumperball och Archertag vid samma hyrtillfälle så går det givetvis utmärkt! Vi ger då 50% rabatt på en av aktiviteterna.

Företag

Liva upp företagskickoffen med en riktig "kick off". Hyr Bumperballs och frammana tävlingsinstinkten.  

Kontakta oss

Privat

Perfekta aktiviteter för det större eventet. Gör festen oförglömlig med någon av våra aktiviteter. 

Kontakta oss

Adress

Kapellvägen 5, 872 31 Kramfors

Ring oss

E-post

info@kramforsuthyrning.se