Ljudanläggning

Enkelt att få bra ljud

Två stycken aktiva 2-vägs högtalare med 12″ och 1,5″ titanium driver. 250/1000 W klass D förstärkare och kabinett i lättvikts kompositmaterial. Som har AUX ingång för att lätt kunna spela musik från sin telefon eller dator m.m.

Högtalarna är av märket Electro Voice. Dessa högtalare har ett väldigt klart, kraftigt och musikaliskt ljud. Electro Voice högtalare har erövrat många scener, konserter och klubbar världen över. Med andra ord så är detta kvalitetshögtalare som passar till de flesta eventen och festerna. Ska ni ha en presentation på företag, en föreläsning, ska någon sjunga i ett band eller behöver ni bara ett bra ljudsystem med bra tryck i till festen som ska hållas utomhus eller inomhus så är dessa perfekta för ändamålet.

Enkelt beskrivet så är högtalarna på 1000 watt styck och har inbyggd förstärkare vilket innebär att det bara är högtalaren och en strömkabel man behöver, alltså ingen lös förstärkare eller mixerbord som man måste släpa med sig och koppla in. Hela högtalaren är av väldigt hög kvalitet både invändigt på komponentnivå och utvändigt med sitt smarta och stöttåliga yttre.

Superenkla att koppla upp och ställa i ordning! Följer även med stativ för att optimera både ljudet och utseendet på festen. Koppla en kabel direkt från högtalaren till telefonen, datorn, iPad eller annan enhet för att spela musik direkt genom högtalarna. Alla kablar medföljer som ni behöver för ert arrangemang. Det finns även en mikrofon att tillgå.

Pris inkl. moms:
Set med två högtalare, stativ och kablar
1 dygn: 800:-
Med mikrofon: 1000:-

Vill ni inte ha stativ till högtalarna går de givetvis lika bra. 

Företag

Liva upp företagskickoffen med en riktig "kick off". Hyr Bumperballs och frammana tävlingsinstinkten.  

Kontakta oss

Privat

Perfekta aktiviteter för det större eventet. Gör festen oförglömlig med någon av våra aktiviteter. 

Kontakta oss

Adress

Kapellvägen 5, 872 31 Kramfors

Ring oss

E-post

info@kramforsuthyrning.se