Om oss

Kan man säga att man tillhandahåller kul?

I så fall gör vi det! 

Om oss

Sedan 2016

Fest på enkelt sätt

Verksamheten är inriktad mot att hyra ut bra grejer för att kunna arrangera minnesvärda fester och event med roliga aktiviteter. Både för privatpersoner och företag i Kramfors, Sollefteå, Härnösand, Sundsvall och Örnsköldsvik.

Jag som driver Kramfors Uthyrning heter Jerry Larsson och kommer från Kramfors.

Denna verksamhet växte fram då jag ville arrangera roliga och bra fester för mina vänner och släktingar. Det var alltid svårt att få tag på bra partytält och liknande om man inte köpte nytt för dyra pengar. Samma svårighet var det att få tag i bord och stolar till många personer. Och om man väl fick tag i det så var det olika modeller ifrån olika håll och kanter, vilket ledde till att det inte såg så trevligt ut.

Alla dessa saker tar stor plats och man använder inte dem så ofta. Då slog det mig, varför måste alla skaffa det själv för dyra pengar och hålla det orört i flera år när det tar stor plats?

 Allt detta gjorde att jag själv köpte in bra grejer och började erbjuda folket runt omkring en smidig och bra lösning att få till en bra fest på ett enkelt sätt.

Nu efter ett par år när jag hyrt ut tält, bord och stolar och fått väldigt fin respons av de som hyrt så utvecklade jag verksamheten med hemsida och mer saker och aktiviteter för att kunna erbjuda fler minnesvärda arrangemang.

  Jag har goda kontakter med företaget Aktiviteter Stockholm som också bedriver bubbleball.se och archertag.se. Genom detta har vi möjlighet att kunna få tillgång till extra Bumperballs, pilbågar, hinder m.m. för att kunna anordna större turneringar och liknande. Eller bara kunna bolla idéer med varandra för att växa och kunna höja kvaliteten i våra verksamheter.

Är ni i behov ljud och ljus för scener till stadsfester, konserter eller andra större arrangemang så har jag även där goda kontakter och hjälper till att förmedla er till trygga händer med många fina referenser. Samma gäller om ni är i behov av Ådalens bästa och mest eftertraktade trubadur och coverband.

Tack vare att företaget inte är så stort kan vi lätt anpassa oss efter just efter era behov och göra allt för att ert arrangemang ska bli så bra och minnesvärt som möjligt.

Jag arbetar ständigt med att försöka utveckla och förbättra verksamheten. Så har ni tips, råd eller vill ge feedback så är jag tacksam för det! Mitt motto är att om ni är nöjd, så är jag nöjd.

Företag

Liva upp företagskickoffen med en riktig "kick off". Hyr Bumperballs och frammana tävlingsinstinkten.  

Kontakta oss

Privat

Perfekta aktiviteter för det större eventet. Gör festen oförglömlig med någon av våra aktiviteter. 

Kontakta oss

Utrustning och aktiviteter till er tillställning

Tillhandahåller kul i Kramfors med omnejd

Kontakt

Adress

Kapellvägen 5, 872 31 Kramfors

Ring oss

E-post

info@kramforsuthyrning.se