Om oss

Kan man säga att man tillhandahåller kul?

I så fall gör vi det! 

Om oss

Sedan 2016

Fest på enkelt sätt

Verksamheten är inriktad mot att hyra ut de rätta grejerna för att kunna arrangera minnesvärda fester och roliga aktiviteter för privatpersoner och företag i Kramfors, Sollefteå och Härnösand. Vi har även kunder i Sundsvall och Örnsköldsvik.

Jag som startade aktiebolaget Kramfors Uthyrning heter Jerry Larsson och är 32 år. Jag är uppväxt i Kramfors men känner starkt för hela Höga Kusten. Min största drivkraft är att utmana mig själv, sprida glädje och göra andra glada. Denna verksamhet har växt fram successivt, allt började med ett partytält som jag köpte in som folk ville hyra, sen tillkom bord och stolar m.m. Än så länge har alla pengar som omsatts i bolaget gått till att investera i nya grejer för att utveckla företaget. Nu är vi inne på det 6 året och känner oss fortfarande inte färdiga.

Vi har goda kontakter med företaget Aktiviteter Stockholm som bedriver bubbleball.se och archertag.se. Vi har även ett samarbete med hypersports.se och tacticalstore.se. Genom detta har vi möjlighet att få tag i allt vi kan tänkas behöva till vår verksamhet men också dra nytta av att bolla idéer med varandra för att växa för att höja kvaliteten i det vi gör. Tack vare att företaget inte är så stort kan vi lätt anpassa oss efter just era behov och göra ert arrangemang minnesvärt.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra verksamheten. Har ni tips, råd eller vill ge feedback så är vi tacksam för det! Välkommen att höra av er för frågor eller bokning 😊 // Jerry Larsson

RENLIGHET

Vi lägger största delen av vår arbetstid på tvätt och service efter varje event. Hos oss kan du känna dig välkommen och trygg!

Privat

Vi har de perfekta grejerna för kompisgäng och andra grupper. Gör festen oförglömlig med någon av våra aktiviteter eller festsaker.

Företag

Liva upp dagen med en riktig kick off! Plocka fram tävlingsinstinkten bland kollegorna och testa Bumperball eller Archertag!

Utrustning och aktiviteter till er tillställning

Tillhandahåller kul i Kramfors med omnejd

Kontakt

Adress

Kapellvägen 5, 872 31 Kramfors

Ring oss

E-post

info@kramforsuthyrning.se