Villkor

När produkterna hämtas själv av hyrestagaren så ansvarar hyrestagaren för alla produkter från och med att produkterna lämnar lagret tills produkterna är återlämnade. Hyrestagaren kan bli återbetalningsskyldig för eventuella skador på hyrgodset, även om skadorna är orsakad av tredje person eller av naturen. Hyrgodset får heller inte stå ute i regn eller bli blöta (förutom tälten). Tälten bör monteras ner om vinden är kraftigare än 13m/s.

Hyrestagaren är skyldig att meddela Kramfors Uthyrning i tidigt skede om det skulle visa sig vara något av hyrgodset som är skadat eller saknas innan användning. Att inte anmäla brister i god tid kan innebära att hyrestagaren får betala skadestånd.

Produkterna ska lämnas tillbaka den tid som är bestämd om inget annat blir överenskommet, annars kan hyrestagaren debiteras en förseningsavgift.

Det är förbjudet att klistra dekaler, använda tape för att fästa reklam, banderoller eller liknande på hyrgodset. Vid montering och demontering av tält ansvarar aldrig Kramfors Uthyrning för eventuella skador på markbeläggning, växter, individer, byggnader, nedgrävda installationer eller likande.

Det är inte tillåtet att elda, grilla, laga mat i tälten då grilldoft och matlagningsos inte går att tvätta bort.

Vid återlämning skall hyrgodset vara avtorkat och rent. Även hoppackat i den ordning som det var när produkterna hämtades. Skulle det visa sig att hyrgodset lämnas tillbaka ovårdat kan hyrestagaren debiteras en avgift för den tid det tar för Kramfors Uthyrning att fixa i ordning produkterna.

Skulle något tagit skada under hyrestiden så skall det meddelas vid återlämnande. Hyrgodsets skick gås alltid igenom för att kunna garantera bra kvalitet till nästkommande kund som skall hyra produkterna.

Kramfors Uthyrning ansvarar inte för eventuella skador på individer vid uthyrning eller utförande av aktiviteter som vi tillhandahåller.

När ni bokar så kan ni ringa in er beställning eller maila den direkt. Ringer ni så skickar jag efter samtalet er en offert via mail som ni får godkänna.

Skulle det vara så att ni blir tvungen att avboka er beställning gäller detta:

Avbokning senare än 48 timmar innan event debiteras 100% av kostnaden.

Avbokning 7 dagar innan event debiteras 50% av kostnaden.

Avbokning 14 dagar innan event avbokas kostnadsfritt.     

Betalning sker genom faktura, kontant eller Swish.. Alla priser på hemsidan är inkl. moms.

Adress

Kapellvägen 5, 872 31 Kramfors

Ring oss

E-post

info@kramforsuthyrning.se